Over STEMMANN-TECHNIK

STEMMANN-TECHNIK behoort tot de wereldwijd leidende fabrikanten van componenten en systemen voor energieoverdracht en datatransmissie in de industriële en vervoerstechniek.

Met onze competentie in ruim 100 jaar engineering en praktijkgericht onderzoek vervaardigen wij wereldwijd gevraagde kwaliteitsproducten en construeren innovatieve, speciale oplossingen op maat.

Een fundamentele succesfactor is dat wij kwaliteit zeer serieus nemen in alle delen van de onderneming. Dit strekt zich uit van klantgerichte advies tot en met blijvende service.

De kwaliteit van de producten en services van STEMMANN-TECHNIK is erop gericht om volledig te voldoen aan de wensen, behoeften en verwachtingen van onze klanten.

Elk project en iedere situatie ontwerpen wij tot in het kleinste detail vanuit de optiek van prestaties en rentabiliteit.
Wij waarborgen een hoge kwaliteit door de naleving van internationale normen en richtlijnen.

De implementatie van het kwaliteitsmanagementsysteem gebeurt volgens gestandaardiseerde methodes in combinatie met flexibele structuren voor modellering en documentatie van alle productie- en bedrijfsprocessen.